Back-Office

Josje

Ik ben in 2002 begonnen op de backoffice bij Bodewes. Het bedrijf verhuisde in dat jaar van Amsterdam naar Almere waar ik toen al jaren woonde. Mijn werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid tot office manager, customer service en retourafwikkeling. Kortom allround support werkzaamheden. 

Verder zorg ik voor de arbeidsvitaminen met een variërende en gezonde lunch. Wat tegenwoordig best lastig is met alle wensen en  foodtrends. Ik ga niet overal in mee 😊 

In mijn vrije tijd lees ik graag, hou van reizen (favoriet is Griekenland), tekenen en ben ik gek op honden & musicals. Door de jaren heen is de fashion wereld veel veranderd en zo ook bij Bodewes. Het is leuk en uitdagend om mee te bewegen met alle veranderingen, go with the flow! Vernieuwing en een andere manier van werken houdt alles voor iedereen interessant en uitdagend. We hebben een fijn team dat goed samenwerkt en we brainstormen regelmatig. Als je zo’n tijd werkt bij een bedrijf raak je hiermee vergroeid. Bij Bodewes haal ik mijn pensioen wel!

Email: Jos@bodewes.nl